Kulutusluotto – Studiochinese

Käyttöluotot ja kulutusluotot

Kasaantuivatko pikavipit? Ota kulutusluotto!

Pienten velkojen kasaantuessa voi järkevä ratkaisu olla ottaa suurempi kulutusluotto, jolla maksaa pienemmät vipit ja muut lainat kerralla pois, eli tavallaan yhdistää pikkulainat yhdeksi suuremmaksi luotoksi. Pienten lainojen yhdistäminen yhdeksi suuremmaksi luotoksi on järkevää monessakin mielessä. Ensinnäkin, kun maksat yhtä luottoa, maksat lainastasi pienempää korkoa, kuin että maksaisit useita, pahimmillaan jopa useita kymmeniä erillisiä pikkulainoja.

Lisäksi yhden luoton lyhentäminen on tietysti huomattavasti helpompaa, sillä voit maksaa lainasi yhdellä laskulla sen sijaan, että laskuja niin sanotusti puskisi ovista ja ikkunoista. Useiden kulutusluottopalveluiden laskut voi helposti laittaa suoraveloitukseen, jolloin sinun ei itse tarvitse lainkaan huolehtia lainasi takaisinmaksusta, kun se veloitetaan tililtäsi automaattisesti.

Pikavippien takaisinmaksuajat ovat yleensä varsin lyhyitä, ja keskimääräinen takaisinmaksuaika onkin vain 30 vuorokautta. Päällekkäisten vippien maksaminen voi siis olla haastavaa, tai pahimmillaan jopa täysin mahdotonta, kun kaikki lainat pitäisi maksaa kerralla takaisin. Kulutusluotoille taas annetaan todella pitkiäkin maksuaikoja, joten voit rauhassa lyhentää kulutusluottoasi pienissä kuukausittaisissa takaisinmaksuerissä, eivätkä lainanlyhennykset tee liian suurta lovea kuukausittaiseen budjettiisi.

Kulutusluottoja tarjoavat niin pankit, kuin myös useat kymmenet netin välityksellä toimivat rahoituslaitokset, jotka tarjoavat asiakkailleen edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Myös kulutusluottojen hakeminen onnistuu siis vippien tavoin erittäin helposti, eikä sinun tarvitse lähteä paikan päälle lainantarjoajan luokse lainaa saadaksesi, vaan voit helposti hakea lainaa netistä kotona tietokoneella istuessasi.

Kulutusluottopalvelut edellyttävät asiakkailtaan pääsääntöisesti täysi-ikäisyyttä, sekä tietysti moitteetonta luottohistoriaa. Useimmat, mutta eivät kuitenkaan kaikki, kulutusluottopalvelut edellyttävät asiakkailtaan myös joko työsuhdetta, tai eläkkeen saantia. Useimmat kulutusluottopalvelut eivät siis myönnä lainojaan työttömille henkilöille.

Myös kulutusluottoja voi vertailla pikavippien tapaan erityisesti vertailemiseen tarkoitetussa lainavertailussa ja lisäksi kulutusluottoja välittävät monet palvelut, joista saat yhdellä lainahakemuksella useita tarjouksia useilta eri kulutusluottoja tarjoavilta palveluilta. Tällaisten palveluiden kautta löydät edullisimman kulutusluotot huomattavasti nopeammin, kuin että itse vertailisit kaikkien eri kulutusluottopalveluiden hinnat. Lainavertailussa voit kuitenkin vertailla kulutusluottojen hinnat myös itse hyvin nopeasti.

Comments are closed.