Kulutusluotto – Studiochinese

Käyttöluotot ja kulutusluotot

Laina nopeasti

Kun tili on nollilla ja laskuja alkaa kertyä pöydänkulma täyteen, voi tulla mieleen, mistä saisi nopeasti lainaa. Monesta pikavippi- ja tililuottofirmasta saa todellakin lainaa nopeasti. Hae pikavippiä tai tee luottosopimus lainafirman kanssa, hae lainaa tilille ja odottele hetki. Nopeimmillaan näet rahat tilillä jo vartin kuluttua. Nopeaa lainaa, vai mitä?

Paras tapa hakea lainaa on vertailla lainat ensin ja sitten valita mieleinen kumppani. Oiva palvelu tähän on iskuvippi.fi, joka vertailee kaikki Suomessa toimivat lainapalvelut ja niiden tarjoamat luotot.

Kun on rekisteröitynyt pikavippi- tai tililuottofirman asiakkaaksi, on usein mahdollista tilata nopeasti lainaa tilille joko nettipalvelussa tai tekstiviestillä. Muutamalla firmalla on käytössään myös mobiilisovelluksia, joten lainaa voi hakea helposti älypuhelimella. Mobiilissa toimivan lainasovelluksen avulla voi myös helposti tarkistaa, paljonko lainaa on jo tullut nostettua ja koska on seuraava eräpäivä. Samat tiedot löytyvät toki tavallisesta verkkopalvelustakin.

Jotkut lainaa nopeasti haluavat arvostavat kovasti mahdollisuutta ottaa lainaa tekstiviestillä, vaikkei tekstarilaina enää olekaan ihan niin kuuma juttu kuin jokunen vuosi sitten. Nykyään nettiyhteyden sisältävät älypuhelimet ovat niin tavallisia, että monet voivat hakea lainaa netistä omalla puhelimellaan, olivat sitten missä tahansa. Tekstarilainaa kaipaaville on toki edelleen olemassa vaihtoehtoja. Ainoa huono puoli tekstarilainassa on se, että täytyy muistaa, missä muodossa lainanhakutekstari täytyy lähettää. Jos toivottu lainasumma ja oma asiakasnumero ovat viestissä väärin päin, ei lainaa tule tilille.

Kun hankit lainaa nopeasti, saat erääntyneet laskut ja muut rahavaivat hoidettua nopeasti. Vaikka rahaongelmat olisivat miten suuria ja lainan ottaminen tuntuisi kuinka helpottavalta ratkaisulta, muista kuitenkin se, että otettu laina muistuttaa itsestään viimeistään kuukauden kuluttua saapuvan laskun muodossa. Laina ei siis ole mikään lopullinen ratkaisu rahapulaan, pikemminkin vain ensiapu. Koska lainaa täytyy lähes aina maksaa takaisin enemmän kuin sitä on ottanut (korkojen ja kulujen vuoksi), se saattaa jopa entisestään vaikeuttaa rahatilannetta.

Jos rahapula siis on raastava ja haluat saada lainaa nopeasti, mieti vielä hetki. Pystytkö varmasti maksamaan lainan takaisin kuukauden päästä? Ja jos pystyt maksamaan lainan, riittävätkö rahat elämiseen lainanlyhennyksen jälkeen? Monet nimittäin jäävät vippikierteeseen, kun tulot riittävät kyllä lainanmaksuun mutta eivät mihinkään muuhun sen jälkeen. Mutta jos lainan takaisinmaksun pitäisi onnistua ja tuloja on tiedossa, voit melko vaaratta parantaa rahapulaasi ottamalla lainaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *