Kulutusluotto – Studiochinese

Käyttöluotot ja kulutusluotot

Rahoituslaitos kilpailuttaa lainat ilmaiseksi

Rahoituslaitos pitää huolen siitä, että maksat lainasi takaisin järkevissä kuukausierissä ja mahdollisimman pienin koroin. Hakemuksen jättämällä pääset aina vertailemaan reaaliajassa useita eri lainatarjouksia, jolloin et koskaan joudu myöhemmin katumaan päätöstäsi.

Sen lisäksi, että Rahoituslaitoksen kautta voit helposti hakea useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella, Rahoituslaitos myös neuvottelee sinulle aina parhaan mahdollisen koron ja parhaat mahdolliset takaisinmaksuehdot. Palvelu sopii myös lainan yhteiseen hakemiseen sukulaisen, ystävän tai vaikka avokumppanin kanssa, eikä vakuuksia tai takaajia tarvita.

Laina on mahdollista myöntää Rahalaitoksen kautta vain hakijalle, joka on täyttänyt 18 vuotta ja ansaitsee säännööllisiä tuloja.

Lainattavan summan tulee olla vähintään 100€ ja enintään lainaa voidaan myöntää 60 000€. Korko ja takaisinmaksuehdot vaihtelevat, mutta Rahoituslaitoksen käyttö ei koskaan lisää tähän summaan. Et maksa minkäänlaisia ylimääräisiä korkoja.

Rahoituslaitos tarjoaa ehkä helpoimman tavan ottaa fiksun lainan. Prosessi on yksinkertainen:

Jätä lainahakemus Rahoituslaitoksen sivuilla. Et sitoudu mihinkään etkä maksa mitään.
Tarkastele ja vertaile reaaliajassa useiden eri lainantarjoajien tarjouksia.
Valitse edullisin laina.
Nosta laina. Näet rahat tililläsi joissain tapauksissa jo samana päivänä, mutta aina parin arkipäivän sisällä.

Rahoituslaitoksella kaikki henkilötiedot käsitellään aina täysin luottamuksellisesti. Se on turvallinen tapa hakea lainaa useilta eri tahoilta samaa aikaa. Näin säästää paljon aikaa, minkä lisäksi usein myös rahaa. Kilpailuttaminen kannattaa aina.

Myös silloin, jos olet ottanut lainaa useilta muilta tahoilta, voit yhdistää lainasi Rahoituslaitoksen avulla ja hyötyä aikaisempaa paremmista lainaehdoista.

Hae lainaa Rahoituslaitokselta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *